Aanpak en tarieven

"Respect, vertrouwen en heldere communicatie zijn de basis voor een goede samenwerking..."


Daan Bolier - Architect

Aanpak en tarieven...


De kosten van een architect zijn afhankelijk van verschillende factoren. Weet u bijvoorbeeld al precies wat u wil en wat er mag? Hoe is de bestaande situatie? Zoekt u iemand die alleen een ontwerp maakt of ook de vergunningsaanvraag, de aanbesteding en de volledige begeleiding van de uitvoering op zich neemt? Een correcte prijsopgave begint daarom altijd met een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek bij u thuis.


Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een prijsvoorstel uitgesplitst per fase. Per fase wordt duidelijk aangegeven welke werkzaamheden in de prijsopgave zijn meegenomen en welke voorwaarde er gelden. Hiervoor wordt de Consumentenregeling 2013 gebruikt die de rechtsverhouding tussen de consument en de architect vast legt. Voor grotere projecten kan de DNR van toepassing zijn.


Als zelfstandig architect met kantoor aan huis kan ik  een prijsvoorstel baseren op een scherp uurtarief. Door te werken met een inschatting van de te bestede tijd  onvangt u een vaste prijs en weet u vooraf precies wat de kosten zijn.


voorbeeld proces en werkzaamheden


NB: De doorlooptijden zijn indicatief en op basis van een nieuwbouw woning

Waarom een architect inschakelen?


- Onafhankelijk advies

- Brede kennis van bouwtechniek en bouwregelgeving

- Professionele vertegenwoordiging tegenover uitvoerende partijen

- Controle van de kwaliteit

- Minder kans op onverwachte extra kosten

wist u dat...


Ontwerpstudio breda circulair is verhuisd


Vanaf 1 juni 2019 is breda circulair gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Gasthuisvelden te Breda. Onder de naam 'De Teruggave' heeft de gemeente Breda dit gebouw omgetoverd tot een bruisend bedrijfsverzamelgebouw waarin kleine en minder kleine ondernemers samen werken en elkaar inspireren.


lees meer...


          juni 2019meer nieuws...


contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update aug 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden