Aanpak en tarieven

"Respect, vertrouwen en heldere communicatie zijn de basis voor een goede samenwerking..."

 

Daan Bolier - Architect

Aanpak en tarieven...

 

De kosten van een architect zijn afhankelijk van verschillende factoren. Weet u bijvoorbeeld al precies wat u wil en wat er mag? Hoe is de bestaande situatie? Zoekt u iemand die alleen een ontwerp maakt of ook de vergunningsaanvraag, de aanbesteding en de volledige begeleiding van de uitvoering op zich neemt? Een correcte prijsopgave begint daarom altijd met een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek bij u thuis.

 

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een prijsvoorstel uitgesplitst per fase. Per fase wordt duidelijk aangegeven welke werkzaamheden in de prijsopgave zijn meegenomen en welke voorwaarde er gelden. Hiervoor wordt de Consumentenregeling 2013 gebruikt die de rechtsverhouding tussen de consument en de architect vast legt. Voor grotere projecten kan de DNR van toepassing zijn.

 

Als zelfstandig architect met kantoor aan huis kan ik een prijsvoorstel baseren op een scherp uurtarief. Door te werken met een inschatting van de te bestede tijd onvangt u een vaste prijs en weet u vooraf precies wat de kosten zijn.

 

voorbeeld proces en werkzaamheden

 

NB: De doorlooptijden zijn indicatief en op basis van een nieuwbouw woning

Waarom een architect inschakelen?

 

- Onafhankelijk advies

- Brede kennis van bouwtechniek en bouwregelgeving

- Professionele vertegenwoordiging tegenover uitvoerende partijen

- Controle van de kwaliteit

- Minder kans op onverwachte extra kosten

 

Breda circulair zoekt ontwerpers

 

Breda circulair is een ontwerpstudio voor een toekomstbestendige leefomgeving en bestaat momenteel uit architect Daan Bolier en interieurvormgevers Mariƫlle Wijffels en Evelien Verhoeve (interior for tomorrow). Door kennis en ervaringen te delen, elkaar uit te dagen, te bevragen en samen initiatieven te nemen kan een meer concrete en praktijkgerichte bijdrage worden geleverd aan de ontwikkeling van een circulaire leefomgeving...

 

lees meer...

 

februari 2019

 

 

contact

 

ir. Daan Bolier

Architect

 

Bezoekadres:

Future Dome (oud koepelgevangenis)

Nassausingel 26

Gebouw O, Unit 64

4811 DG Breda

 

 

Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update februari 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden