Bolier Ontwerp & Bouwregie
Woning 005

Vrijstaande woning Dordrecht

Verbouwing woning

De  bestaande woning uit de jaren 70 wordt volledig  verbouwd  en aangepast aan de huidige standaarden.   De schuine kap zal worden vervangen door een volledig nieuwe verdieping en de woning krijgt een moderne, eigentijdse architectuur. De transformatie wordt circulair benaderd:  Voor de  materialen die vrijkomen wordt zo veel mogelijk een nieuwe bestemming gezocht,  binnen het project of in de  (directe) omgeving.


Eigenschappen

afmetingen:  12 x 13 m; hoogte 6,2 m

inhoud: 795 m3 (bruto)

opp. begane grond: 140 m2 (bvo)

opp. verdieping: 116 m2 (bvo)

bouwwijze: Houtskelet

gevels: gevelpleistersysteem op houtvezelisolatie

energie: warmtepomp, PV-panelen

wist u dat...


Ontwerpstudio breda circulair is verhuisd


Vanaf 1 juni 2019 is breda circulair gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Gasthuisvelden te Breda. Onder de naam 'De Teruggave' heeft de gemeente Breda dit gebouw omgetoverd tot een bruisend bedrijfsverzamelgebouw waarin kleine en minder kleine ondernemers samen werken en elkaar inspireren.


lees meer...


          juni 2019



meer nieuws...


contact


ir. Daan Bolier

Architect



Bezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX Breda



Email: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update juni 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden