Aanbouw 003

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing/uitbreiding

De opdrachtgever wilde graag de mogelijkheid onderzoeken om de bestaande garage te verbouwen tot gastenverblijf zonder dat daarbij de toegang tot de achtertuin verloren ging. De ruime slaapkamer heeft zicht op de tuin zonder verlies van privacy. Het nieuwe volume lijkt los te staan van de woning en is voorzien van een houten gevelbekleding.

 

 

De opdrachtgever:

"Met Daan Bolier is het zeer prettig samenwerken, hij denkt mee en leverde voor ons een uitstekende bijdrage in onze planvorming om ons huis te verbouwen".

 

Eigenschappen

afmetingen: uitbreiding ca 45 m2

gevels: Thermo essenhouten latten

 

Breda circulair zoekt ontwerpers

 

Breda circulair is een ontwerpstudio voor een toekomstbestendige leefomgeving en bestaat momenteel uit architect Daan Bolier en interieurvormgevers Mariƫlle Wijffels en Evelien Verhoeve (interior for tomorrow). Door kennis en ervaringen te delen, elkaar uit te dagen, te bevragen en samen initiatieven te nemen kan een meer concrete en praktijkgerichte bijdrage worden geleverd aan de ontwikkeling van een circulaire leefomgeving...

 

lees meer...

 

februari 2019

 

 

contact

 

ir. Daan Bolier

Architect

 

Bezoekadres:

Future Dome (oud koepelgevangenis)

Nassausingel 26

Gebouw O, Unit 64

4811 DG Breda

 

 

Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update februari 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden