Projecten

"Samenwerking op basis van respect en vertrouwen is de sleutel tot een succesvol project..."

 

Daan Bolier - Architect

Projecten...

 

Ik help u graag bij het realiseren van uw gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Samenwerking op basis van respect en vertrouwen tussen opdrachtgever en architect is de sleutel tot een succesvol project. Ieder project is uniek en start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Door een integraal ontwerpproces waarbij in vroeg stadium rekening wordt gehouden met aspecten als energiehuishouding en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel, energiezuinig en duurzaam gebouw.

Verduurzaming woning

Wilt u uw woning graag comfortabeler en energiezuiniger maken? Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden en vertaal dit naar een concreet plan binnen het beschikbare budget.

 

-> lees meer...

Nieuwbouw woning

Een eigen woning (laten) bouwen? Ik help u graag door binnen budget een gezonde, energiezuinige woning te ontwerpen waarin u zich prettig voelt. Ik verzorg de aanvraag van de omgevingsvergunning en neem graag de verantwoordelijkheid om de uitvoering van a tot z te begeleiden. Ik stel u graag kwalitatieve vakmannen en -vrouwen voor om u volledig te ontzorgen of geef u advies als u liever (deels) zelf bouwt.

 

-> lees meer...

Verbouwing en/of uitbreiden

Droomt u van een grotere woning of wilt u uw woning efficiënter indelen? In veel gevallen kan dit zonder vergunning. Samen zetten we uw wensen en ideeën om in een concreet ontwerp

 

-> lees meer...

Woningbouw

Bent u een ondernemer die graag betaalbare, aantrekkelijke woningen wil realiseren? Energieneutraal bouwen en bouwen met gezonde materialen zijn uitgangspunten die hieraan bijdragen mits in vroeg stadium geïntegreerd in het ontwerpproces.

 

-> lees meer...

 

-> bekijk portfolio

 

augustus 2018

Gezocht: Ondernemers (m/v/x) die samen willen werken aan innovatie en verduurzaming van de leefomgeving.

 

Het gaat om een vrijblijvend samenwerkingsverband om klanten snel en vertrouwd multidisciplinaire oplossingen voor de gebouwde omgeving te kunnen bieden. Hiervoor gaan we op zoek naar een gezamenlijke werkplek in (omgeving) Breda.

lees meer...

 

augustus 2018

 

 

contact

 

ir. Daan Bolier

Architect

 

Bezoekadres:

Future Dome (oud koepelgevangenis)

Nassausingel 26

Gebouw O, Unit 64

4811 DG Breda

 

 

Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

 

 

Bekijk LinkedIn profiel...

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update januari 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden