Projecten

"Samenwerking op basis van respect en vertrouwen is de sleutel tot een succesvol project..."


Daan Bolier - Architect

Projecten...


Ik help u graag bij het realiseren van uw gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Samenwerking op basis van respect en vertrouwen tussen opdrachtgever en architect is de sleutel tot een succesvol project. Ieder project is uniek en start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Door een integraal ontwerpproces waarbij in vroeg stadium rekening wordt gehouden met aspecten als energiehuishouding en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel, energiezuinig en duurzaam gebouw.

Verduurzaming woning

Wilt u uw woning graag comfortabeler en energiezuiniger maken? Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden en vertaal dit naar een concreet plan binnen het beschikbare budget.


-> lees meer...

Nieuwbouw woning

Een eigen woning (laten) bouwen? Ik help u graag door binnen budget een gezonde, energiezuinige woning te ontwerpen waarin u zich prettig voelt. Ik verzorg de aanvraag van de omgevingsvergunning en neem graag de verantwoordelijkheid om de uitvoering van a tot z te begeleiden. Ik stel u graag  kwalitatieve vakmannen en -vrouwen voor om u volledig te ontzorgen of geef u advies als u liever (deels) zelf bouwt.


-> lees meer...

Verbouwing en/of uitbreiden

Droomt u van een grotere woning of wilt u uw woning efficiënter indelen? In veel gevallen kan dit zonder vergunning. Samen zetten we uw wensen en ideeën om in een concreet ontwerp


-> lees meer...

Woningbouw

Bent u een ondernemer die graag betaalbare, aantrekkelijke woningen wil realiseren? Energieneutraal bouwen en bouwen met gezonde materialen zijn uitgangspunten die hieraan bijdragen mits in vroeg stadium geïntegreerd in het ontwerpproces.


-> lees meer...


-> bekijk portfolio

wist u dat...


Ontwerpstudio breda circulair is verhuisd


Vanaf 1 juni 2019 is breda circulair gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Gasthuisvelden te Breda. Onder de naam 'De Teruggave' heeft de gemeente Breda dit gebouw omgetoverd tot een bruisend bedrijfsverzamelgebouw waarin kleine en minder kleine ondernemers samen werken en elkaar inspireren.


lees meer...


          juni 2019meer nieuws...


contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update aug 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden