Projecten

"Samenwerking op basis van respect en vertrouwen is de sleutel tot een succesvol project..."


Daan Bolier - Architect

Projecten...


Ik help u graag bij het realiseren van uw gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Samenwerking op basis van respect en vertrouwen tussen opdrachtgever en architect is de sleutel tot een succesvol project. Ieder project is uniek en start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Door een integraal ontwerpproces waarbij in vroeg stadium rekening wordt gehouden met aspecten als energiehuishouding en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel, energiezuinig en duurzaam gebouw.

Aanpak


Na het vrijblijvende kennismaking waarin we uw wensen bespreken ontvangt u een prijsvoorstel uitgesplitst per fase. Hier wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden hierin zijn opgenomen.


Fases:


1. Voorontwerp

Wat kan er? Wat mag er? Is er een vergunning nodig? - Met het resultaat kan indien nodig een vooroverleg bij de gemeente en/of welstand worden aangevraagd.


2. Definitief ontwerp

Bouwkundige uitwerking conform het bouwbesluit. - Met het resultaat kan (indien nodig) een omgevingsvergunning worden aangevraagd en kunnen aannemers een offerte opstellen.


3. Bouwregie

Overleg met de aannemer en controle op de uitvoering.

bovenstaande is een voorbeeld, inhoud per fase wordt afgestemd op uw project en specifieke wensen

wist u dat...


breda circulair


Vanaf 1 september is stichting Breda Circulair een feit. Breda Circulair is er voor (lokale) ondernemers en tracht de circulaire economie in regio Breda aan te jagen door kennisuitwisseling, samenwerking binnen en tussen verschillende sectoren en het initiƫren van circulaire projecten. Breda Circulair werkt hiervoor samen met lokale partners zoals onderwijsinstellingen en de gemeente Breda.


volg breda circulair op linkeIn

       

        september 2020
 

contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | btw-id. NL001730580B46 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update jan 2020 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden