Samenwerking

"Circulair ontwerpen maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk."Daan Bolier - Architect

Breda Circulair omvat momenteel de volgende disciplines:architectuur | Bolier ontwerp & Bouwregie


interieur | interior for tomorrow


...Samenwerking...Gezocht:

Ontwerpers van een toekomstbestendige leefomgeving

augustus 2018


Het gaat om een vrijblijvend samenwerkingsverband om klanten snel en vertrouwd multidisciplinaire oplossingen voor de gebouwde omgeving te kunnen bieden. Hiervoor werken we vanuit een ontwerpstudio onder de naam 'breda circulair'. Geen verplichtingen: iedere ondernemer blijft onafhankelijk en zelfstandig.


Om projecten te realiseren die bijdrage aan een gezonde en duurzame leefomgeving is het noodzakelijk om gebruik  te maken van een integraal ontwerpproces. Alleen op die manier is het mogelijk de samenhang tussen het individuele project en het groter geheel te overzien. Bij een transitie naar een circulaire economie is dit essentieel: het gaat immers om gesloten systemen.


Deze multidisciplinaire benadering maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk. Voor Zzp'ers en kleine ontwerp- of adviesbureaus is het daarom van grote meerwaarde om elkaar op te zoeken en intensief samen te werken zonder daarbij hun zelfstandigheid en flexibiliteit te verliezen. Op die manier is het mogelijk om project-specifiek snel een ontwerpteam bij elkaar te brengen om doeltreffend in de behoefte van de klant te voorzien.


Een dergelijke samenwerking biedt tevens voordelen voor ontwikkeling van persoonlijke competenties. Als ondernemer en ontwerper kun je van elkaar leren, je blikveld verbreden en elkaar stimuleren en uitdagen.

Daarnaast zijn er praktische voordelen zoals de mogelijkheid om faciliteiten en diensten te delen.


zie ook bredacirculair.nl

wist u dat...


Ontwerpstudio breda circulair is verhuisd


Vanaf 1 juni 2019 is breda circulair gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Gasthuisvelden te Breda. Onder de naam 'De Teruggave' heeft de gemeente Breda dit gebouw omgetoverd tot een bruisend bedrijfsverzamelgebouw waarin kleine en minder kleine ondernemers samen werken en elkaar inspireren.


lees meer...


          juni 2019meer nieuws...


contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update aug 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden