Samenwerking

"Circulair ontwerpen maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk."Daan Bolier - Architect

Breda Circulair omvat momenteel de volgende disciplines:architectuur | Bolier ontwerp & Bouwregie


interieur | interior for tomorrow


...Samenwerking...Gezocht:

Ontwerpers van een toekomstbestendige leefomgeving

augustus 2018


Het gaat om een vrijblijvend samenwerkingsverband om klanten snel en vertrouwd multidisciplinaire oplossingen voor de gebouwde omgeving te kunnen bieden. Hiervoor werken we vanuit een ontwerpstudio onder de naam 'breda circulair'. Geen verplichtingen: iedere ondernemer blijft onafhankelijk en zelfstandig.


Om projecten te realiseren die bijdrage aan een gezonde en duurzame leefomgeving is het noodzakelijk om gebruik  te maken van een integraal ontwerpproces. Alleen op die manier is het mogelijk de samenhang tussen het individuele project en het groter geheel te overzien. Bij een transitie naar een circulaire economie is dit essentieel: het gaat immers om gesloten systemen.


Deze multidisciplinaire benadering maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk. Voor Zzp'ers en kleine ontwerp- of adviesbureaus is het daarom van grote meerwaarde om elkaar op te zoeken en intensief samen te werken zonder daarbij hun zelfstandigheid en flexibiliteit te verliezen. Op die manier is het mogelijk om project-specifiek snel een ontwerpteam bij elkaar te brengen om doeltreffend in de behoefte van de klant te voorzien.


Een dergelijke samenwerking biedt tevens voordelen voor ontwikkeling van persoonlijke competenties. Als ondernemer en ontwerper kun je van elkaar leren, je blikveld verbreden en elkaar stimuleren en uitdagen.

Daarnaast zijn er praktische voordelen zoals de mogelijkheid om faciliteiten en diensten te delen.


zie ook bredacirculair.nl

wist u dat...


breda circulair


In samenwerking met studenten van Avans Hogeschool Breda onderzoeken we momenteel de regionale materiaalstromen met als doel een betere ketensamenwerking te realiseren. Dit zou moeten leiden tot meer circulair materiaalgebruik en minder waardeverlies. 

Op 10 december vond een ronde-tafel gesprek plaats met o.a. de gemeente Breda, de milieustraat en Vermeulen Sloopwerken.


Op 6 februari organiseert de gemeente Breda een netwerklunch voor ondernemers die zich bezich houden met circulairiteit. lees meer...


         december 2019
 

contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | btw-id. NL001730580B46 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update jan 2020 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden