Samenwerking

"Circulair ontwerpen maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk."

 

 

Daan Bolier - Architect

Interesse? Neem snel contact op voor een kop koffie!

e. daan@bolierontwerp.nl

t. 06 50 40 27 05

Bekijk facebook pagina...
Bekijk LinkedIn profiel...

Samenwerking...

 

 

Gezocht:

Ondernemers (m/v/x) die samen willen werken aan innovatie en verduurzaming van de leefomgeving

augustus 2018

 

Het gaat om een vrijblijvend samenwerkingsverband om klanten snel en vertrouwd multidisciplinaire oplossingen voor de gebouwde omgeving te kunnen bieden. Hiervoor gaan we op zoek naar een gezamenlijke werkplek in (omgeving) Breda. Dit biedt wellicht ook de mogelijkheid om op momenten onder gemeenschappelijke (merk)naam te handelen. Echter geen verplichtingen: iedere ondernemer blijft onafhankelijk en zelfstandig.

 

Om projecten te realiseren die bijdrage aan een gezonde en duurzame leefomgeving is het noodzakelijk om gebruik te maken van een integraal ontwerpproces. Alleen op die manier is het mogelijk de samenhang tussen het individuele project en het groter geheel te overzien. Bij een transitie naar een circulaire economie is dit essentieel: het gaat immers om gesloten systemen.

 

Deze multidisciplinaire benadering maakt samenwerking tussen verschillende disciplines meer dan ooit noodzakelijk. Voor Zzp'ers en kleine ontwerp- of adviesbureaus is het daarom van grote meerwaarde om elkaar op te zoeken en intensief samen te werken zonder daarbij hun zelfstandigheid en flexibiliteit te verliezen. Op die manier is het mogelijk om project-specifiek snel een ontwerpteam bij elkaar te brengen om doeltreffend in de behoefte van de klant te voorzien.

 

Een dergelijke samenwerking biedt tevens voordelen voor ontwikkeling van persoonlijke competenties. Als ondernemer en ontwerper kun je van elkaar leren, je blikveld verbreden en elkaar stimuleren en uitdagen.

Daarnaast zijn er praktische voordelen zoals de mogelijkheid om faciliteiten en diensten te delen.

 

 

 

augustus 2018

Gezocht: Ondernemers (m/v/x) die samen willen werken aan innovatie en verduurzaming van de leefomgeving.

 

Het gaat om een vrijblijvend samenwerkingsverband om klanten snel en vertrouwd multidisciplinaire oplossingen voor de gebouwde omgeving te kunnen bieden. Hiervoor gaan we op zoek naar een gezamenlijke werkplek in (omgeving) Breda.

lees meer...

 

augustus 2018

 

 

contact

 

ir. Daan Bolier

Architect

 

Bezoekadres:

Future Dome (oud koepelgevangenis)

Nassausingel 26

Gebouw O, Unit 64

4811 DG Breda

 

 

Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

 

 

Bekijk LinkedIn profiel...

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update januari 2019 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden